tisdag 1 juni 2010

Lydnadsträning i Gärdal

Solen sken för fullt idag och vi hade lydnadsträning i Gärdal trots strålande sol så var Zacke supertaggad har haft lite funderingar om att anmäla mig till lydnadstävling i Ö-vik i juli men varit lite fundersam om Zacke pallar i värmen. Men idag verkar det inte vara några problem i alla fall han var med på noterna. Känns som att Zacke känns supertaggad nu känns som både jag och han fick lite extra energi när vi äntligen fick vårat första pris. Vill så gärna ha LPettan i år det är i alla fall vårat mål får se om det går vägen.
Annars ser jag fram emot semester känns som det verkligen behövs nu känner mig verkligen knäckt och självklart längtar man till lille Arrat vilket inte är så långt borta nu.

2 kommentarer:

  1. Hejju!

    Vet du vad du kan ta med dig till nästa tävling? :-) Det brukar alltid finnas en vattenslang vid brukshundklubbarna (så även vid vår Ö-viks BK, kolla vid altanen på baksidan) så innan du ska in på lydnadsplanen - spola Zacke med kallt vatten så klarar han värmen lite bättre. :-)

    SvaraRadera
  2. Passa på nu, när Arrat kommer så upptäcker du att tiden försvinner bara så där spårlöst. Anmäl och är det stekhett så kan ni stryka er, annars doppa bara tassarna i vatten så fixar ni nog det.

    SvaraRadera