söndag 27 juni 2010

Arrat är hemma

Var ett tag sen jag skrev här nu men har haft en del att göra med liten valp och allt här i huset men nu ska jag uppdatera lite. Har haft Arrat hemma 1 vecka nu och det går så bra han är en lite vildare hund än både Rulle och Zacke varit och lite självständigare men han blir bara goare och goare.
Han har ett lite roligt beteende han ylar när han vill gå ut och kissa och då menar jag verkligen vargyl han ser ut som en liten minivarg.
Rumsrenheten har gått riktigt bra han började säga till redan första dan han är en riktigt duktig kille :) visst händer det olycker men oftast när inte matte hinner med.
Har tränat mycket hantering med honom eftersom han är en hund med mycket energi så har han inte tid att sitta och softa i knät. Men jag har tränat med honom att sitta still så får han komma ner och busa vilket verkar funka riktigt bra.
Han har redan lärt sig sitt fattade det på en gång klok liten kille.
Är en hund som gärna går och bär på nåt när vi är ute och går kan vara en kotte eller en kvist och han ser så stolt ut.
det bästa av allt Zacke och Arrat klickade direkt de har så kul tillsammans. Zacke kan busa med Arrat hur länge som helst och är så försiktig. Zacke är självklart svartsjuk på den lille nykomlingen men han håller honom så kär.



1 kommentar: